Over ons

Organisatie

Lois Advies BV is een jong adviesbureau opgericht door Wilco Smits. Wij richten ons op duurzaam bouwen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bouwkunde en ruim 7 jaar op het gebied van aantoonbaar duurzaam bouwen. Wij treden op als Expert en begeleiden naar wens tot in detail uw project, of we treden op als onafhankelijke assessor en toetsen andermans werk. Daarnaast werken we projecten bouwkundig uit en toetsen we aan het bouwbesluit. Doordat we regelmatig deze verschillende rollen aannemen, kennen we de verschillende zienswijzen en benadermethodes. Hierdoor werken we zeer efficiënt en effectief om de doelen en wensen van de opdrachtgever te kunnen waarmaken binnen de gestelde budgetten.

Missie

Deelnemer zijn in een beheersbare en veilige omgeving door het bieden van duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossingen.

Ambities

Wij vinden het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren. De doelen van de opdrachtgever staan hierin voorop. We staan voor afspraken nakomen, betrouwbaarheid, eerlijkheid, resultaatgerichtheid en plezier uitstralen. Voor het product, de opdrachtgevers en voor elkaar.